HTML

Egy különös lány különös gondolatai

Hogy miről szól? Rólam, meg mindenről, ami éppen eszembe jut, ugyanis kell egy egy hely, ahol kiírhatok magamból mindent. Na, és ez a hely most pont az.

Friss topikok

Linkblog

2008.08.03. 15:43 strangest.girl.in.strangestworld

Kapolcs és ALOHA

ALig várom már a holnapot, mert megyek táborba, és találkozhatok a rég nem látott barátnőmmel, Krisztival. Kikuncsorogtam, hogy egy szobában lehessünk, úgyhogy azt hiszem, éjszaka nem aludni fogunk, hanem beszélgetni egyfolytában... Amikor viaszajövök, akkor pedig megyek családi nyaralásra... Na, csak annyi, hogy egy jó ideig nem leszek, (3 hétig), már a könyvesboltososok és a tvsek is jó nyaralást kívántak. Szóval ALOHA! (Ja, ez lehet, hogy üdvözlést jelent, de nem baj.^^)

Tegnap voltunk Kapolcson, és azt a 10.000 ft-to, amit a mamámtól kaptam, majdnem mind elköltöttetm, de legalább vettem övtáskát. Na tényleg Bye-bye

Szólj hozzá!

Címkék: tv művészetek völgye bűvészetek völgye övtáska


A bejegyzés trackback címe:

https://strangestgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr8598518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása