HTML

Egy különös lány különös gondolatai

Hogy miről szól? Rólam, meg mindenről, ami éppen eszembe jut, ugyanis kell egy egy hely, ahol kiírhatok magamból mindent. Na, és ez a hely most pont az.

Friss topikok

Linkblog

2008.07.25. 17:51 strangest.girl.in.strangestworld

Rejtő Jenő

Ma unalmamban elkezdtem olvasni Rejtő Jenő : Piszkos Fread, a kapitány című könyvet. Nem mondom, vannak benne vicces részek, de akkor sem értek egyet a szüleimmel, akik ezt ajánlották. Nem igaz, hogy nem tudom letenni, mert már az első fejezet után (ami kb. 5 oldal volt) meguntam. Lehet, hogy van benne egy-két humoros párbeszéd, de én azokat inkább fárasztónak találom. Ja, meg az sem igaz (ebből kifolyólag), hogy szétröhögöm rajta magamat. De azért csak elolvasok belőle egy kis részt, mert szörnyen uncsi ez a nyári szünet. Holnap megyünk JazzLandre, vasárnap meg megyek a hugommal a mamámhoz, és kedd estig ott leszek, mert szerdán a foghúzás előtt fel akarok konfolni, ugyanis nem szeretnék a kamerák előtt fogatlan Jimmyként kinézni.

Szólj hozzá!

Címkék: tv rejtő fog gondolataim jenő foghúzás


A bejegyzés trackback címe:

https://strangestgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr3585609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása