HTML

Egy különös lány különös gondolatai

Hogy miről szól? Rólam, meg mindenről, ami éppen eszembe jut, ugyanis kell egy egy hely, ahol kiírhatok magamból mindent. Na, és ez a hely most pont az.

Friss topikok

Linkblog

2008.07.20. 13:05 strangest.girl.in.strangestworld

Napjaim

Nemtudom, hogy mit csináljak itthon, anniyra unatkozom. A jövő héten lesz csak művészetek völgye, és csak augusztusban megyek táborba és nyaralni is a családdal. Elvileg ma lesz a TVben a Barbie naplók egy része, de pont akkor kell mennem a mamámat megközönteni. Jah, meg a papát is, mert 3 nap és asszem 2 év eltéréssel születtek. Lehet, hogy hülyén hangzik, hogy megg akarom nézni azt a Barbie-s rajzfilmet, de már nagyon régóta vágyom rá. Olyan cukik azok a babák és ilyen rock zenét játszanak a filmben, meg vannak fiú-lány barátságok, szerelmi szálak, egyszóval minden, ami egy csajos filmbe kell. Annyi a különbség, hogy ez egy rajzfilm, nem film. Tegnap, amikor a húgom sem volt itthon, vagyis nem lehetett senkit sem csesztetni, megnéztem a Karib-tenger kalózai 1-2-3at meg a Camp Rockot, tehát egy kicsit gyakoroltam az angolt. És meg kellett bizonyosodnom arról (újra), hogy tényleg Orlanodo BLoom a legjobb pasi!!!

Szólj hozzá!

Címkék: tv rock barbie művészetek völgye orlando bloom a karib tenger kalózai camp rock


A bejegyzés trackback címe:

https://strangestgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr67576522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása